Vysílali jsme: Zdeněk Pohlreich o okénkovém prodeji a rozvozech jídla. V čem se na jaře mýlil?

Už měsíc česká gastro scéna znovu přežívá pouze v okénkovém režimu. Otevřeno má zhruba polovina podniků. Ty, které se rozhodly pro výdej jídla s sebou, řeší mimo jiné i to, jak co nejefektivněji pokrýt jejich rozvoz. Jak velký zájem mezi lidmi o tyto služby je? A jak se přizpůsobila jedna z nejznámějších restaurací v Česku? Nejen o těchto tématech hovořil v pondělním Epicentru Blesk Zpráv šéfkuchař a restauratér Zdeněk Pohlreich.

https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-epicentrum/661228/vysilali-jsme-zdenek-pohlreich-o-okenkovem-prodeji-a-rozvozech-jidla-v-cem-se-na-jare-mylil.html