Samosběr jahod odstartoval: Co s nimi? Výborná jahodová zmrzlina, sorbet, panna cotta, ale i klasické řezy

Jahody jsou jedním z nejvíce oblíbených plodů léta. Rozplývají se na jazyku a nabízejí intenzivní chuťový zážitek. S příchodem jahodové sezóny je ten pravý čas prozkoumat nekonečné možnosti, jak využít tyto červené poklady v kulinářském umění. Vyzkoušejte panna cottu, zmrzlinu i jahodové řezy. A že nemáte zahradu, kde byste je natrhali? Je tu období samosběru, a tak je to snadné – jen se podívejte po nejbližší jahodové farmě. Pár tipů na skvělé jahodové recepty jsme pro vás připravili ve spolupráci s webem Toprecepty.

https://www.extra.cz/samosber-jahod-odstartoval-co-s-nimi-vyborna-jahodova-zmrzlina-sorbet-panna-cotta-ale-i-klasicke-rezy-325cc