Češi víc a víc touží po zdravých potravinách. Mlékárny musí pravidelně inovovat, co chystají?

V době pandemie rapidně roste poptávka po zdravých potravinách. Čechy čím dál tím častěji zajímají nutriční hodnoty, obsah soli, přidaná „éčka“ i recyklovatelnost obalů, s trendem takzvaného slow food tak jde ruku v ruce i větší tlak na tuzemské mlékárny. Ty musejí neustále přicházet s inovacemi a nápady, jak svými výrobky uspokojit náročného spotřebitele, který nyní upřednostňuje vysokou kvalitu před nízkou cenou. To, jak takové inovace vypadají, představil projekt Potravinářské a Agrární komory ČR Žijeme jídlem.

https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti/697919/cesi-vic-a-vic-touzi-po-zdravych-potravinach-mlekarny-musi-pravidelne-inovovat-co-chystaji.html