Češi se vrací do hospod: Šéfkuchař o radosti i krizi s lidmi. A hotely mají dál problém

Vůně z kuchyně, v ruce orosený půllitr a v uších hluk povídajících přátel i číšníků. To je balzám pro duši všech provozovatelů restaurací, ale i samotných Čechů. Gastronomické provozy se naplno vrátily k provozu s létem a jak vyplývá z rozhovoru s šéfkuchařem Láďou Vaníčkem z pražské restaurace Mlýnec, podniky se konečně se začínají vracet k normálu. Ne všechny gastro obory se ale vrací na scénu. Čechům se totiž pozměnilo nákupní chování a především hotely pořád trápí nedostatek turistů. To ale nebrání zaměstnancům i zaměstnavatelům se radovat z každého hosta. 

https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-koronavirus/686960/cesi-se-vraci-do-hospod-sefkuchar-o-radosti-i-krizi-s-lidmi-a-hotely-maji-dal-problem.html